Szaudi Kiralysag

Friss topikok

  • molnardanifoglalt: Összeférhetetlenség? Úgy érted, hogy Cápit köztudottan nem szeretjük, és ha Ő jön, akkor 5 másik e... (2009.08.19. 10:51) Lluis a sivatagban

Linkblog

Tengerpart

A kép al Quatif-ban készült, a Perzs öböl partján. Itt nem tököltem a beállításokkal, nehogy még zokon vegyék.

A képet ellensúlyozandó - szinte ezen az egy elrettentő példán kívül - csak jó tapasztalataim van a szaudiakkal. Nagyon barátságosak, segítőkészek, lazák, nyugodtak. Azt vártam hogy nagy különbség lesz az európaiakhoz képest, de gondolkodásukban, problémáikban elég hasonlóak.

Nekem még mindig meglepő, de szaudi kendővel a fején a DBA, vagy a rendszergazda, ugyanazokon a problémákon dolgozik mint a világ másik részein. Másik nap katonai egyenruhában, egy az egyben Lusta Dick (amúgy:Abdul Azizz) SQL-es problémáival jött a megbeszélésre...

Olyan volt a megbeszélés mintha mindenki beöltözött volna poénos jelmezbe, de hogy még vicesebb legyen, fapofával dolgozik ugyan úgy mintha mi sem történt volna.

Elég sok lett egy képaláírásnak, ezért mellékelek még egy képet A Klasszikusról!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szaudikiralysag.blog.hu/api/trackback/id/tr771293633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása